,

5K Paras Perhe

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen verkkokurssi, joka tarjoaa uusia näkökulmia ja tuottaa oivalluksia. 5K Paras perhe -verkkokurssista saatte runsaasti tietoa ja välineitä siihen, kuinka voitte tehdä omasta arjestanne entistä parempaa ja silti teidän näköistä! 

Verkkokurssi on heti käytettävissäsi sen ostettuasi!

5K Paras Perhe -verkkokurssi 

5K Paras Perhe -verkkokurssi on kuuden viikon mittainen matka vahvistamaan, sanoittamaan ja tekemään näkyväksi perheesi vahvuudet ja voimavarat! Kurssista saatte tietoa ja välineitä siihen, kuinka voitte tehdä omasta arjestanne entistä parempaa ja silti teidän näköistä! 

Verkkokurssi on voimavaralähtöinen ja ratkaisukeskeinen, näkökulmia ja oivalluksia tuottava kokonaisuus.  5K Paras Perhe -verkkokurssi antaa mahdollisuuden hidastaa lapsiperhearjen keskellä näkemään kaikki ne voimavarat ja vahvuudet, jotka perheelläsi jo on!  

Verkkokurssin ovat tehneet kokeneet ammattilaisemme Tero ja Johanna. Tutustu heihin “Kurssin tekijät” -välilehdellä!

 

5K Paras perhe -verkkokurssin viikkoteemat:  
  1. Meidän perheen hyvä elämä 
  2. Kohti sujuvaa arkea! 
  3. Meidän perheen hyvät jutut! 
  4. Myönteisen vuorovaikutuksen voima  
  5. Vahvistetaan sitkeyttä ja joustavuutta 
  6. Vanhemman supervoimat ja miten niitä saa lisää.  

Viikoittain avautuvan teeman mukaisesti kurssilla on johdatus teemaan, jonka voit lukea tai kuunnella, tehtävä, käytännön harjoitus sekä reflektointiosuus.  

Verkkokurssi on avoinna kuusi kuukautta (6kk) ostopäivästä lähtien, joten sinulla on hyvin aikaa toteuttaa kurssiasi omaan tahtiisi! 

 

👉🏻👉🏻 Tilaa oma verkkokurssisi hintaan 49€ tästä! 👈🏻👈🏻

 

Kurssin tekijät

Tero Jääskeläinen  

Teen Elämän Huoltamolla perhe- ja paripsykoterapiaa yhdistellen voimavara- ja kiintymyssuhdekeskeisiä työmenetelmiä. Intohimonani töissä ovat neuropsykiatristen oireyhtymien ja kiintymyssuhteen häiriöiden kuntoutus perhekeskeisesti. Myös työnohjaus ja erilaiset koulutukset, mm. neuropsykiatristen valmentajien kouluttaminen, ovat iso osa työtäni.  

Työn ulkopuolella haluan luoda ja ylläpitää hyvää suhdetta neljään lapseeni ja vaimooni. Kotiympäristön lisäksi tämä onnistuu yhteisillä kiipeilymatkoilla lasteni kanssa. Kiipeilyssä yhdistyvät minua kiehtovalla tavalla henkinen ja fyysinen ulottuvuus. Monesti mahdottomalta tuntuva ongelma ratkeaakin helposti, kun siihen löytää oikean ratkaisun.  

Uskon ihmisen olevan hyvä ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Tärkeää on löytää oma suunta. Haluan olla avuksi suunnan löytämisessä ja sitä kohti menemisessä. Joskus on myös tärkeää osata vain pyöriä paikoillaan, tutkia asioita ja hyväksyä se, että nyt on paikallaan olemisen aika. 

“Rakastava katse kuuluu kaikille” – Tero 

Koulutuksiani ovat mm.

-MSc Solution Focused Therapy
-Perhe- ja paripsykoterapeutti (YET)
-Neuropsykiatrinen valmentaja
-NLP Master Practitioner
-Sosionomi (AMK)
-Lähihoitaja
-Nyt opiskelen DDP-terapiaa.

Johanna Toppinen 

Omallekin elämänpolulle on mahtunut monenlaisia vaiheita ja olen työskennellyt pitkään lasten, nuorten ja perheiden kanssa erilaisissa työympäristöissä. Olen oppinut, että elämään mahtuu niin kovin monenlaista, ettei sama kaava sovi kaikille. Yhteistä meille kaikille kuitenkin on, että meissä jokaisessa on paljon vahvuuksia, joita tunnistamalla ja käyttämällä meillä on mahdollisuus voida paremmin haastavissakin elämänvaiheissa 

Neuropsykiatriset ominaisuudet ja niiden tuomat mausteet elämässä kiehtovat minua ammatillisesti ja ovat lähellä sydäntä. Olen kahden ainutlaatuisen nepsylapsen äiti, joten minulla on omakohtaista kokemusta myös erityisperheen arjesta iloineen ja suruineen.  

Perheeni on minulle todella tärkeä ja vietämme paljon aikaa yhdessä kotona touhuten, ulkoillen tai ihan vaan oleilusta nauttien. Kesällä minusta on ihana päästä mökille huljuttelemaan varpaita järvessänauttimaan veden tuoksusta ja luonnon rauhastaKuormituksen tasaamista, tietoista läsnäoloa, mutta kuitenkin ihan perusjuttuja. Rakastan laulamistasalmiakkia ja villasukkia.  

“Malttia katsoa pintaa syvemmälle ja sydäntä nähdä toinen ihminen”  Johanna 

 Koulutuksiani ovat mm. 

-Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 
-Sosionomi (AMK) 
-Lähihoitaja
-Lisäksi olen opiskellut mm. positiivista psykologiaa sekä luontoavusteisia ja luovan toiminnan menetelmiä.   

Scroll to Top