,

5K Paras Perhe

Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen verkkokurssi, joka tarjoaa uusia näkökulmia ja tuottaa oivalluksia. 5K Paras perhe -verkkokurssista saatte runsaasti tietoa ja välineitä siihen, kuinka voitte tehdä omasta arjestanne entistä parempaa ja silti teidän näköistä! 

Verkkokurssi on heti käytettävissäsi sen ostettuasi!

😱 🧑🎄🎄Eihän tässä ole enää mitään järkeä! Meidän toiMariin iski jouluhulluus ja nyt lähtee melkein lahjaksi kaikki verkkokurssit ja 60 minuutin luennot!  🎁 Kaikissa KÄSITTÄMÄTÖN hinta – VAIN 19€! 

🔥 Tarjoukset voimassa 24.11-24.12.2023. 

🎄 Käytä seuraavia koodeja saadaksesi hintaan 19€: 

NMTJOULUHULLUUS23– Neuromoninaisuus työelämässä (norm. 299€) 

VJVJOULUHULLUUS23 – Valmentava johtajuus verkossa (norm. 299€) –   

NPJOULUHULLUUS23 – Nepsy perhe (norm. 49€)  

PPJOULUHULLUUS23 – Paras perhe (norm. 49€) 

Kohti teidän perheen parasta arkea!

Näin selvität, mikä teidän perheelle on oikeasti tärkeää ja merkityksellistä, rakennat toimintasuunnitelman perhearjen muutosten toteuttamista varten sekä vahvistat jo olemassa olevaa hyvää perheessänne.

5K Paras Perhe -verkkokurssi on kuuden viikon mittainen, ratkaisu- ja voimavarakeskeinen matka vahvistamaan, sanoittamaan ja tekemään näkyväksi perheesi vahvuudet ja voimavarat! Kurssista saatte tietoa ja välineitä siihen, kuinka voitte tehdä omasta arjestanne entistä parempaa ja silti teidän näköistä!

Mikä on tärkeää minulle ja meille?

Milloin viimeksi olet pohtinut, mikä sinulle on tässä kohtaa elämää merkityksellistä ja mitä toivot tulevalta? Tiedätkö, mitä mahdollinen puolisosi tai jo nuoriksi kasvaneet lapsesi ajattelevat omasta elämästään ja tulevaisuudestaan? Tällä kurssilla pääset perehtymään hauskan kuvatehtävän kautta myös näihin asioihin. Elämän tärkeät asiat muuttuvat ajan saatossa ja siksi niitä onkin hyvä tarkastella aika ajoin.

Muutoksen toteuttaminen

Jotta merkitykselliset asiat ja tavoitteet eivät jää vain ajatuksen tasolle, opit kurssilla asettamaan kohtuullisia tavoitteita, ja pääset laatimaan konkreettisen toimintasuunnitelman muutosten toteuttamiseksi perhearjessanne. Kurssilla keskitytään myös vanhemman oman elämänsuunnan selkeyttämiseen sekä hyvinvoinnin vahvistamiseen. Tällä kurssilla myös sinä olet tärkeä!

Hyvän huomaaminen ja vahvistaminen

5K Paras Perhe -verkkokurssi antaa mahdollisuuden hidastaa lapsiperhearjen keskellä näkemään kaikki ne voimavarat ja vahvuudet, jotka perheelläsi jo on! Kiireisen ja usein stressaavankin arjen keskellä ei aina ehdi huomaan sitä kaikkea hyvää, joka jo toimii. Monesti arjessa korostuvat ne asiat, jotka eivät vielä toimi ja se syö voimavaroja kaikilta sekä värittää vuorovaikutusta herkästi negatiiviseen suuntaan. Kurssin avulla opit vaihtamaan näkökulmaa ja pääset jälleen kiinni teidän perheen hyviin asioihin ja saat opastusta kuinka toteuttaa ne muutokset, jotka todella tekevät elämästänne parempaa!

Viikkoteemat

  1. Meidän perheen hyvä elämä
  2. Kohti sujuvaa arkea!
  3. Meidän perheen hyvät jutut!
  4. Myönteisen vuorovaikutuksen voima
  5. Vahvistetaan sitkeyttä ja joustavuutta
  6. Vanhemman supervoimat ja miten niitä saa lisää.

Näin se toimii

✅ Osta kurssi – pääset heti ensimmäisen viikkomoduulin pariin
✅ Uutta materiaalia avautuu viikon välein – saat niistä muistutuksen sähköpostiisi
✅ Opiskele omaan tahtiisi. Materiaali käytössä 6kk ajan
✅ Toimii tietokoneella ja mobiilissa
✅ Kurssin toteutuksessa on huomioitu erilaiset oppismistyylit ja kiireinen elämä
✅ Teoriaosuudet voit aina 1. kuunnella, 2. lukea tai 3. lukea samaan aikaan kuunnellessasi
✅ Teoriatieto viedään syvemmälle viikkotehtävän muodossa ja sovelletaan heti arkeen harjoituksessa
✅ Voit opiskella kurssin, tehdä tehtävät ja harjoitteet täysin itsenäisesti, kumppanin kanssa tai osallistaa myös lapsen ja sisarukset
✅ Reflektointiosuus kehittää tietoisuustaitoja ja vahvistaa opitun hyödyntämistä jatkossa
✅ Anna palaute

Kurssi sopii kaikenlaisille perheille. 💛 

Olet lämpimästi tervetullut 5K Paras Perhe -verkkokurssille!  

 

👉🏻👉🏻 Tilaa oma verkkokurssisi hintaan 49€ tästä! 👈🏻👈🏻

 

Kurssin tekijät

Tero Jääskeläinen  

Teen Elämän Huoltamolla perhe- ja paripsykoterapiaa yhdistellen voimavara- ja kiintymyssuhdekeskeisiä työmenetelmiä. Intohimonani töissä ovat neuropsykiatristen oireyhtymien ja kiintymyssuhteen häiriöiden kuntoutus perhekeskeisesti. Myös työnohjaus ja erilaiset koulutukset, mm. neuropsykiatristen valmentajien kouluttaminen, ovat iso osa työtäni.  

Työn ulkopuolella haluan luoda ja ylläpitää hyvää suhdetta neljään lapseeni ja vaimooni. Kotiympäristön lisäksi tämä onnistuu yhteisillä kiipeilymatkoilla lasteni kanssa. Kiipeilyssä yhdistyvät minua kiehtovalla tavalla henkinen ja fyysinen ulottuvuus. Monesti mahdottomalta tuntuva ongelma ratkeaakin helposti, kun siihen löytää oikean ratkaisun.  

Uskon ihmisen olevan hyvä ja arvokas juuri sellaisena kuin hän on. Tärkeää on löytää oma suunta. Haluan olla avuksi suunnan löytämisessä ja sitä kohti menemisessä. Joskus on myös tärkeää osata vain pyöriä paikoillaan, tutkia asioita ja hyväksyä se, että nyt on paikallaan olemisen aika. 

“Rakastava katse kuuluu kaikille” – Tero 

Koulutuksiani ovat mm.

-MSc Solution Focused Therapy
-Perhe- ja paripsykoterapeutti (YET)
-Neuropsykiatrinen valmentaja
-NLP Master Practitioner
-Sosionomi (AMK)
-Lähihoitaja
-Nyt opiskelen DDP-terapiaa.

Johanna Toppinen 

Omallekin elämänpolulle on mahtunut monenlaisia vaiheita ja olen työskennellyt pitkään lasten, nuorten ja perheiden kanssa erilaisissa työympäristöissä. Olen oppinut, että elämään mahtuu niin kovin monenlaista, ettei sama kaava sovi kaikille. Yhteistä meille kaikille kuitenkin on, että meissä jokaisessa on paljon vahvuuksia, joita tunnistamalla ja käyttämällä meillä on mahdollisuus voida paremmin haastavissakin elämänvaiheissa 

Neuropsykiatriset ominaisuudet ja niiden tuomat mausteet elämässä kiehtovat minua ammatillisesti ja ovat lähellä sydäntä. Olen kahden ainutlaatuisen nepsylapsen äiti, joten minulla on omakohtaista kokemusta myös erityisperheen arjesta iloineen ja suruineen.  

Perheeni on minulle todella tärkeä ja vietämme paljon aikaa yhdessä kotona touhuten, ulkoillen tai ihan vaan oleilusta nauttien. Kesällä minusta on ihana päästä mökille huljuttelemaan varpaita järvessänauttimaan veden tuoksusta ja luonnon rauhastaKuormituksen tasaamista, tietoista läsnäoloa, mutta kuitenkin ihan perusjuttuja. Rakastan laulamistasalmiakkia ja villasukkia.  

“Malttia katsoa pintaa syvemmälle ja sydäntä nähdä toinen ihminen”  Johanna 

 Koulutuksiani ovat mm. 

-Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 
-Sosionomi (AMK) 
-Lähihoitaja
-Lisäksi olen opiskellut mm. positiivista psykologiaa sekä luontoavusteisia ja luovan toiminnan menetelmiä.   

Scroll to Top