KOULUTUKSET:  petri.syld@elamanhuoltamo.fi , 050 339 5655  |  SOSIAALIPALVELUT:  maija.kankaanmaki@elamanhuoltamo.fi , 050 382 2338

, ,

Eläinavusteinen neuropsykiatrinen valmentaja (35 op) 8.2.2023 – 12.12.2023

💥💥💥 Ilmoittautumisaika umpeutuu 20.1.2023, mutta mukaan voi ilmoittautua koulutuksen alkamiseen asti. Huomioithan, että ilmoittautumisesi on 21.1. alkaen sitova (katso peruutusehdot välilehdeltä) 💥💥💥

Koulutuksemme siirtyvät 2023 alkaen sisaryrityksemme Toisintekijöiden alle. Tuttu laatu ja kouluttajat säilyvät! Tutustu Toisintekijöihin täällä: www.toisintekijat.fi

 

💥 Yhteistyössä Elämän Huoltamo ja Nyt Ratkes! 💥

Nyt tarjolla entistäkin parempi koulutus! Tässä koulutuksessa saat entistä enemmän tietoa eläinavusteisuudesta ja eläimen kouluttamisesta 💯 Koulutukseen on lisätty lähipäiviä, joiden myötä olemme saaneet mukaan enemmän eläinavusteisuutta ja eläinten kanssa käytännössä tehtävää harjoittelua 💯


Koulutus on suunnattu sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille jatkokoulutukseksi.

Eläinavusteisuus on toimiva lisä neuropsykiatrisen valmentajan työkalupakkiin. Koulutuksessa käsitellään laajasti erilaisia neuropsykiatrisia haasteita ja opetellaan ratkaisukeskeisiä sekä eläinavusteisia valmennusmenetelmiä. Oma eläin ei ole koulutuksessa välttämätön.

💥 Koulutuksesta saat todistuksen sekä eläinavusteisesta neuropsykiatrisesta valmennuksesta, että perinteisestä neuropsykiatrisesta valmennuksesta. Koulutuksen suorittamisen jälkeen voit toimia neuropsykiatrisena valmentajana.

Koulutusaika: 8.2.2023 – 12.12.2023


Koulutuksen laajuus ja opiskelumenetelmät

Koulutus vastaa laajuudeltaan 35 opintopistettä. Lähiopetuspäiviä on 16. Lisäksi koulutus sisältää itsenäistä opiskelua ja verkkomateriaaleihin perehtymistä sekä vierailuja eläinavusteisuutta toteuttaviin kohteisiin.

Aihealueeseen tutustutaan ensin verkko-opintoina. Lähiopetuspäivissä kokeillaan ja koetaan menetelmiä käytännössä.

Vierailevina asiantuntijoina on muun muassa psykiatri, eläintenkouluttaja ja kokemusasiantuntija.

Koulutuksen keskeiset sisällöt
 • Viitekehyksenä ratkaisukeskeisyys
 • Eläinavusteisuus ratkaisukeskeisen valmennuksen tukena
 • Neuropsykiatriset oireyhtymät
 • Eri ikäisten valmentaminen
 • Valmennuksen keinot
 • Eläinavusteinen valmennus
 • Eläin valmennuksessa
 • Eläimen kouluttaminen
 • Luontoavusteisuus
 • Valmennusprosessi
 • Valmentajana toimiminen
 • Aihealueen kirjallisuus
 • Koulutustyönohjaukset
 • Etätehtävät
 • Lopputyö.

Lähiopetuspäivät

klo 9.00 – 16.00

8.-9.2.2023
15.-16.3.2023
24.-25.4.2023
5.-6.6.2023
2.-3.8.2023
13.-14.9.2023
2.-3.11.2023
11.-12.12.2023

Ennakkotehtävä

Valitse jokin seuraavista ratkaisukeskeisen toimintamallin kirjoista ja lue se ennen ensimmäistä lähipäivää. Kirjasta ei tarvitse tehdä kirjallista tuotosta.

 • Cauffmann L. Ratkaisukeskeinen coaching.2017
 • De Jong P. & Berg I K. Ratkaisukeskeisen terapian oppikirja.2016
 • Shennan G. Solution-focused practice.2017
 • Huotari A., Tamski E-L. Tammenterhon tarinoita. Kirja valmennuksesta. 2019
Kouluttajat

Tero Jääskeläinen
MSc Solution Focused Therapy, perhe- ja paripsykoterapeutti, neuropsykiatristen valmentajien kouluttaja, DDP terapeutti, NLP- Master practitioner.

Anne Repo

Kouluttaja, työnohjaaja STOry, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja, NLP Master Coach, Reteaming Coach, Luontohoivaohjaaja

Mari Kalliokoski
Sosionomi (AMK), kognitiivinen lyhytterapeutti, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, pari- ja perhepsykotereputti (opisk.)

Jaana Pohjola
Eläinten käyttäytymisneuvoja BSc Hons, (MSc), kaksijalkainen elainkoulutus.fin takana. “Työssäni ohjaan ihmisiä huomioimaan eläimet kokonaisuuksina, joiden oppimiseen vaikuttavat itse oppimistilanteen lisäksi eläimen elinolosuhteet ja sen virikkeellisyys, lajityypilliset tarpeet sekä eläimen hyvinvointi.”

Tuuli Nikkarinen
Nuorisopsykiatrian ja terveydenhuollon erikoislääkäri, perhe- ja psykoterapeutti, LT, MA(Health Professions’ Education), perheterapiankouluttajapätevyys.

Lisäksi saamme paikalle vierailevia kouluttajia.


Koulutuksen hinta

2650€ (sis. alv 24 %).

💥 Hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalit, kahvitarjoilun lähipäivissä sekä opiskelijoiden ohjauksen välipäivinä. Koulutus on mahdollista maksaa erissä.

Lasku/maksulinkki toimitetaan koulutuksen alkamisen jälkeen sähköpostitse.
Katsothan laskutuksen ja koulutuksen peruutusehdot välilehdeltä ennen ilmoittautumista!

Koulutuspaikka

Elämän Huoltamo
Hämeenkatu 9 A, U -krs, Lahti

Ilmoittautuminen

Katsothan peruutusehdot Laskutus- ja peruutusehdot -välilehdeltä. Ilmoittautuminen on sitova kun ilmoittautumisaika päättyy!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.1.2023. Tämän jälkeen koulutukseen voi hakea, jos siellä on tilaa.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Vahvistusviesti menee usein roskapostiin, joten tarkistathan sen!

Ennakkotehtäviä ja lisätietoa koulutuksesta saat ennen koulutuksen alkua sähköpostilla.

Lisätietoja:
info@elamanhuoltamo.fi
anne.repo@nytratkes.com

Löydät koulutustarjontamme myös Koulutus.fi-sivustolta

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutusten laskutus

Lyhytkoulutuksissa ja luennoissa maksu tapahtuu suoraan verkkokaupasta Paytrail -maksupalvelun kautta. Tutustu maksutapoihin osoitteessa https://support.paytrail.com/hc/fi/sections/4413029934737-Maksutavat.

Pidempien koulutusten laskutus tapahtuu ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen. Laskun voi maksaa kerralla tai jopa 36 erässä. Huomioi luotonantajan maksuehdot osamaksussa! (Linkki edellä).

Yrityksille lähetämme laskun ilmoittautumislomakkeen tietojen perusteella.

Laskutuskysymyksissä ota yhteyttä: info@elamanhuoltamo.fi

Koulutuspaikan peruutus

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Jos et pääse osallistumaan koulukseen, niin olethan mahdollisimman pian yhteydessä: info@elamanhuoltamo.fi

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%). Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan ja koulutukseen ei osallistuta, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%). Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä: info@elamanhuoltamo.fi

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää kokonaan osallistumisesi koulutuksen aloittamisen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon kuluessa sairastumisesta.

Kesken koulutuksen sairastuessa sairaslomatodistusta vastaan laskutamme vain siihen saakka annetun koulutuksen tai tarjoamme paikkaa seuraavaan mahdolliseen koulutukseen.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista ilmoitathan aina kouluttajalle viipymättä. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Scroll to Top