KOULUTUKSET:  petri.syld@elamanhuoltamo.fi , 050 339 5655  |  SOSIAALIPALVELUT:  maija.kankaanmaki@elamanhuoltamo.fi , 050 382 2338

,

Eläinavusteisuus ja luontomenetelmät ratkaisukeskeisessä työskentelyssä – työkaluja valmentajille, ohjaajille ja terapeuteille (10 op) 10.5. – 8.9.23

Koulutuksemme siirtyvät 2023 alkaen sisaryrityksemme Toisintekijöiden alle. Tuttu laatu ja kouluttajat säilyvät! Tutustu Toisintekijöihin täällä: www.toisintekijat.fi

 

💥 Elämän Huoltamo ja Nyt Ratkes esittelevät nyt ylpeinä paljon kysytyn valmentajille, ohjaajille ja terapeuteille suunnatun jatkokoulutuksen!💥

Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi nepsyvalmentajille, lyhyt- tai psykoterapeuteille ja ratkaisukeskeisille valmentajille, jotka haluavat hyödyntää eläinavusteisuutta omassa työssään. Koulutuksen avulla opiskelija voi myös laajentaa 20 opintopisteen neuropsykiatrinen valmentaja -opintonsa 30 opintopisteen laajuiseksi.

Koulutus vastaa laajuudeltaan 10  opintopistettä ja se koostuu 8 koulutuspäivästä, itsenäisistä verkko-opinnoista, vertaisryhmätapaamisista, lopputyöstä, reflektiopäiväkirjan tekemisestä sekä kirjallisuuteen tutustumisesta.


Koulutuksen keskeiset sisällöt
  • Ratkaisukeskeisyys ja NLP kertaus (taustateorioiden mieleen palauttelua)
  • Ratkaisukeskeiset ja eläinavusteiset menetelmät
  • Ratkaisukeskeisiä eläinavusteisia menetelmiä käytännössä
  • Eläinavusteisuuden teoriaa ja käytäntöjä
  • Eläimen kouluttaminen
  • Luonto valmennus-, ohjaus- ja terapiatyössä
  • Turvallisuus eläin- ja luontoavusteisessa työssä
  • Lopputyönä tehtävä omaan eläinavusteiseen työhön liittyvä kehitystehtävä.
Koulutuspäivät

10. – 11.5. 2023
7. – 8.6. 2023
7. – 8.8. 2023
7. – 8.9. 2023

Koulutuspäivien kesto klo 9.00-16.00.


Kouluttajat

Tero Jääskeläinen
MSc Solution Focused Therapy, perhe- ja paripsykoterapeutti, neuropsykiatristen valmentajien kouluttaja, DDP terapeutti, NLP- Master practitioner.

Anne Repo
Kouluttaja, lyhytterapeutti, työnohjaaja STOry, neuropsykiatrinen valmentaja, NLP Master Coach, Reteaming Coach, Luontohoivaohjaaja

Mari Kalliokoski
Sosionomi (AMK), Kognitiivinen lyhytterapeutti, Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, Pari- ja perhepsykoterapeutti (opisk.)

Jaana Pohjola
Eläinten käyttäytymisneuvoja BSc Hons, (MSc) sekä kaksijalkainen elainkoulutus.fin takana.
“Työssäni ohjaan ihmisiä huomioimaan eläimet kokonaisuuksina, joiden oppimiseen vaikuttavat itse oppimistilanteen lisäksi eläimen elinolosuhteet ja sen virikkeellisyys, lajityypilliset tarpeet sekä eläimen hyvinvointi.”


Koulutuspaikka

Koulutuspäivät järjestetään neljässä kahden päivän osassa. Kolme näistä järjestetään Lahdessa Elämän Huoltamon ja Amoretten tiloissa ja yksi Rautjärvellä B&B Hiitolanjoella ja Tmi Vilkkonin maatilalla Imatralla. Majoittuminen B&B Hiitolanjoella sisältyy koulutuksen hintaan.

Koulutuksen hinta: 1490 € (sis. alv 24%). Saat maksulinkin koulutuksen alkamisen jälkeen, ja voit valita maksutavaksi esimerkiksi erämaksun.

Ilmoittautuminen

Katsothan peruutusehdot Laskutus- ja peruutusehdot -välilehdeltä. Ilmoittautuminen on sitova kun ilmoittautumisaika päättyy!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.4.2023

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Vahvistusviesti menee usein roskapostiin, joten tarkistathan sen!

Lisätietoa koulutuksesta saat ennen koulutuksen alkua sähköpostilla.

Lisätietoja:
info@elamanhuoltamo.fi
anne.repo@nytratkes.com

 

Löydät koulutustarjontamme myös Koulutus.fi-sivustolta

Laskutus- ja peruutusehdot

Koulutusten laskutus

Luennoissa ja muissa lyhytkoulutuksissa maksu tapahtuu suoraan verkkokaupasta Paytrail -maksupalvelun kautta. Tutustu maksutapoihin osoitteessa https://support.paytrail.com/hc/fi/sections/4413029934737-Maksutavat.

Pidempien koulutusten laskutus tapahtuu ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen. Laskun voi maksaa kerralla tai jopa 36 erässä. Huomioi luotonantajan maksuehdot osamaksussa! (Linkki edellä).

Yrityksille lähetämme laskun ilmoittautumislomakkeen tietojen perusteella.

Laskutuskysymyksissä ota yhteyttä: info@elamanhuoltamo.fi

Koulutuspaikan peruutus

Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Jos et pääse osallistumaan koulukseen, niin olethan mahdollisimman pian yhteydessä: info@elamanhuoltamo.fi

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%). Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan ja koulutukseen ei osallistuta, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan (100%). Mikäli koulutukseen ilmoittautunut henkilö on estynyt osallistumasta koulutukseen, voi organisaatio kuluitta vaihtaa osallistujaa ilmoittamalla siitä: info@elamanhuoltamo.fi

Edellä mainituista ehdoista poikkeavat peruutusehdot ilmoitetaan kunkin koulutuksen yhteydessä.

Peruutus sairaustapauksissa:

Mikäli sairastuminen estää kokonaan osallistumisesi koulutuksen aloittamisen, saat 100 % koulutusmaksusta takaisin esittämällä sairaslomatodistuksen viikon kuluessa sairastumisesta.

Kesken koulutuksen sairastuessa sairaslomatodistusta vastaan laskutamme vain siihen saakka annetun koulutuksen tai tarjoamme paikkaa seuraavaan mahdolliseen koulutukseen.

Koulutuspäivänä tapahtuvista äkillisistä peruutus- tai sairaustapauksista ilmoitathan aina kouluttajalle viipymättä. Kouluttajan yhteystiedot ovat sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä.

Scroll to Top