Muutoksia Viiskoo Groupin koulutustarjontaan 

ViisKoo Groupin tytäryhtiöiden Elämän Huoltamo Oy:n ja Toisintekijät Oy:n koulutustarjontaan on vuoden 2023 alusta tullut sisäisiä muutoksia.

Toisintekijät tuottaa valmennuksia, koulutuksia, webinaareja ja luentoja työyhteisöjen tarpeisiin. Elämän Huoltamo tuottaa edelleen monipuolista ammatti- ja asiantuntija-apua sosiaalialan ja terapiapalveluiden kentällä.

Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutukset ovat siirtyneet hallinnollisesti Elämän Huoltamon tarjonnasta Toisintekijöille. Jatkossa Kaikki ViisKoo Groupin koulutukset löytyvät yhtenevästi Toisintekijöiden tarjonnasta. Löydät uudet sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan koulutukset toistaiseksi edelleen myös Elämän Huoltamon kaupasta. Muutos vahvistaa toiminnan kohdentamista kummankin yhtiön osaamiseen ja vahvuuksiin sekä luo synergiaetuja koko ViisKoo Groupin suhteen niin myynnin, markkinoinnin kuin kehittämistyön suhteen.

Koulutusten sisältöihin ei tule muutoksia, vaan ne pysyvät ennallaan, samojen tuttujen valmentajien, kouluttajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa tehtynä!

Sosiaali- ja terveysalan täydennyskoulutusten vastuukouluttajana toimiva Tero Jääskeläinen vahvistaa neuropsykiatrisella ja terapeuttisella osaamisellaan Toisintekijöiden työelämään suunnattuja palveluita. Katso tästä Neurodiversiteetti vahvuudeksi työyhteisössä -koulutus, jonka rakentamisessa Tero on ollut asiantuntijana mukana.

Myös Toisintekijöiden markkinointitiimi sai vahvistusta Petri Syldistä. Lue siirtymisestä lisää Toisintekijöiden blogista.

Jaa tämä blogi

Scroll to Top