Hyvästi Huolet! – Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen keskustelu

Hyvästi Huolet! on helposti lähestyttävä, ihmisläheinen keskusteluapu ammattilaisen kanssa. Kokeneet työntekijämme kohtaavat sinut aidosti ja lempeästi. Yhdessä etsimme uusia näkökulmia ja pyrimme keventämään huolten määrää pysyvästi.

Airot hukassa ja melakin puuttuu?

Onko elämässäsi tapahtunut isoja muutoksia, ja mietit, miten tästä eteenpäin? Ehkä työelämä uuvuttaa ja tahtoisit pohtia jotakin asiaa luotettavan henkilön kanssa.  Mietityttääkö erovanhemmuus tai teinien kanssa kommunikointi? Haastavatko neuropsykiatriset ominaisuudet arkeasi? Ehkä parisuhteessa on haasteita, joista ei oikein onnistuta kotona rakentavasti puhumaan. Näihin ja moneen muuhun haastavaan tilanteeseen saat helpotusta Hyvästi Huolet! -palvelusta. Saat meiltä eväitä haasteiden selätykseen ja ennen kaikkea kuuntelevan sekä kunnioittavan keskustelukumppanin.

Sinua palvelevat kokeneet sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset luottamuksella ja empaattisella otteella. Tutustu heihin “Asiantuntijamme sinua varten” -välilehdellä.

Hyvästi Huolet! -palvelua saat etäyhteyden välityksellä tai lähitapaamisena koronaturvallisuusasiat huomioiden. Palvelun hinta on yksilölle 80 € (45 min.) ja pareille 160 € (90 min.) Voit varata pidemmän ajan toki myös yksin itsellesi.

Ajan varaaminen on helppoa:

 1. Klikkaa varauskalenteriimme: https://www.varaaheti.fi/elamanhuoltamo
 2. Valitse itsellesi sopiva palvelu ja mieleinen asiantuntija
 3. Varaa sinulle sopiva aika tapaamiseen
 4. Maksa helposti verkossa
 5. Saat sähköpostiisi vahvistuksen varaamastasi ajasta
 6. Saavu valitsemanasi aikana viihtyisälle toimistollemme (Hämeenkatu 9, 15100 Lahti) TAI
 7. Videovastaanoton varattuasi saat meiltä sähköpostiisi tapaamislinkin. Kokousta varten tarvitset esimerkiksi älypuhelimen ja TEAMS-sovelluksen.

Usein jo yksi kerta riittää.

Hyvästi Huolet!

Asiantuntijamme sinua varten

Johanna

Uskon, että meissä jokaisessa on paljon vahvuuksia, joita tunnistamalla ja käyttämällä meillä on mahdollisuus voida paremmin haastavissakin elämänvaiheissa.
Olen kahden ainutlaatuisen ja upean nepsylapsen äiti. Varaa mulle aika, niin etsitään yhdessä reitti sun parempaan arkeen! ❤

Aihealueet:
– Nepsykirjo
– Vanhemmuus, pienet lapset
– Uusperheet
– Jaksaminen
– Elämän muutoskohdat
– Yksinhuoltajuus

Palvelukielet: suomi, englanti
Koulutus: Sosionomi, ratkaisukeskeinen (eläinavusteinen) neuropsykiatrinen valmentaja

Janne

Moi! Olen Janne, siltojen rakentaja, polkujen etsijä ja sisäisten voimavarojen löytäjä. Lähdetään yhdessä matkalle.

Aihealueet, joista mielelläni keskustelen kanssasi:

 • Nuoret
 • Vanhemmuus, teinit
 • Uusperheet
 • Parisuhde
 • Jaksaminen
 • Elämän muutoskohdat

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti
Koulutus: NLP-Coach, lastensuojelun edunvalvoja, työyhteisösovittelija, seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja

Jarkko

Luja, mutta lempeä, ovat ne sanat joilla minua on monesti kuvattu vuosien saatossa. Ihmiset ovat kertoneet minulla olevan taito löytää heistä niitä taitoja, vahvuuksia ja voimavaroja, joita he eivät ole itsessään tunnistaneet tai sitten uskoneet niiden olevan totta.

Olen itse panostanut vuosikausia omaan kasvuun ja kehitykseen. Tätä oppia tahdon myös mielelläni olla jakamassa sinun kanssasi. Uskon yhdessä oivaltamiseen, joten tehdä sun tarina yhdessä. Mä autan mielelläni.

Minusta saat motivoivan, innostavan, kunnioittavan ja positiivisella tavalla vaativan keskustelukumppanin itsellesi.

Aihealueet:
– Nuoret itse asiakkaana
– Vanhemmuus, teinit
– Jaksaminen
– Elämän muutoskohdat
– Työelämän haasteet
– Persoona ja identiteetti
– Elämäntapamuutokset
– Motivaatio

Palvelukielet: suomi, englanti
Koulutus: Ratkaisukeskeinen terapeutti, sosionomi, käyttäytymisanalyytikko

Ulla

Aikuinen, luotettava, aidon kohtaamisen huumorintajuinen ammattilainen. Monipuolinen elämänkokemus antaa pohjaa kohdata ihmisiä eri tilanteissa.

Aihealueet:
– Nuoret itse asiakkaana
– Jaksaminen
– Elämän muutoskohdat
– Työelämän haasteet

Palvelukielet: suomi
Koulutus: Sosionomi AMK, Diplomilogoterapiaohjaaja, Ratkaisukeskeinen Coach

Mika

Elämäkokemusta on kertynyt jo puoli vuosisataa. Mielenkiintoni elämässäni ja ammatissani on jo pitkään ollut vuorovaikutus. Hämmentävää on se, että vuorovaikutus on samaan aikaan tosi helppoa ja vaikeata. Puhuminen ja kuunteleminen on kuitenkin kaikki mitä tarvitsemme.

Turhan monesti senat menee sakasin ja tulee väärinymmärryksiä. Tulee syyttelyä ja riitelyä. Kun mietit omaa tilannettasi, voi olla, että sinulla on toive siitä, että jokin olisi elämässäsi toisin. Tällaisessa tilanteessa on hyvä jutella arkesi ulkopuolisen henkilön kanssa, sillä keskustelussa ei ole ennakkoasetelmaa.

Keskustelun sisällön tuot sinä, minä kysyn kysymyksiä, jotka tuovat erilaisia näkökulmia tilanteeseesi. Minä en tiedä sitä, miten ratkaiset tilanteesi, vastauksen tiedät sinä ja vastauksen löytämisessä olen mielelläni mukana.

Aihealueet:
-Nuoret
-Vanhemmuus, pienet lapset
-Vanhemmuus, teinit
-Uusperheet
-Parisuhde
-Jaksaminen
-Elämän muutoskohdat
-Työelämän haasteet
-Yksinhuoltajuus

Palvelukielet: suomi, ruotsi

Koulutus: Vuorovaikutustaitojen kouluttaja (mm Toimiva perhe ja Nuorten ihmissuhdetaitojen kurssi), Kiireenkesytysvalmentaja, Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, Työnohjaaja (STOry)

Vieritä ylös