,

Hyvästi Huolet! – Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen keskustelu

Hyvästi Huolet! on terapeuttisia menetelmiä hyödyntävä keskusteluapu. Kokeneet työntekijämme kohtaavat sinut aidosti ja lempeästi. Yhdessä etsimme uusia näkökulmia ja pyrimme keventämään huolten määrää pysyvästi.

Onko elämässäsi tapahtunut isoja muutoksia, ja mietit, miten tästä eteenpäin? Ehkä elämä uuvuttaa ja tahtoisit pohtia jotakin asiaa luotettavan henkilön kanssa.

Mietityttääkö erovanhemmuus tai teinien kanssa kommunikointi? Haastavatko neuropsykiatriset ominaisuudet arkeasi? Ehkä parisuhteessa on haasteita, joista ei oikein onnistuta kotona rakentavasti puhumaan.

❗ Oletko urheilija tai tavoitteletko uraa urheilun parissa? Hyvästi Huolet! voi olla psyykkistä valmennusta ja tarjota tukea jännittämiseen, urheilijan kuorman purkuun, tavoitteen asettamiseen ja tasapainoisen elämäntavan hallintaan yhdistäen urheilun ja siviilielämän.

Näihin ja moneen muuhun haastavaan tilanteeseen saat helpotusta Hyvästi Huolet! -palvelusta. Saat meiltä eväitä haasteiden selätykseen ja ennen kaikkea kuuntelevan sekä kunnioittavan keskustelukumppanin.

Sinua palvelevat kokeneet terapeutit, coachit sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset luottamuksella ja empaattisella otteella. Tutustu heihin “Coachit” -välilehdellä.

Hyvästi Huolet! -palvelua saat etäyhteyden välityksellä tai lähitapaamisena koronaturvallisuusasiat huomioiden. Palvelun hinta on yksilölle 80 € (45 min.) ja pareille 160 € (90 min.) Voit varata pidemmän ajan toki myös yksin itsellesi.

 

Ajan varaaminen on helppoa:

👉🏻👉🏻 Täytä yhteydenottolomake, ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

TAI

👉🏻👉🏻 Laita postia osoitteeseen info@elamanhuoltamo.fi. Kerro muutamalla sanalla, millaisista aiheista tahtoisit puhua. Me otamme sinuun pian yhteyttä 💛

Usein jo yksi kerta riittää.

Hyvästi Huolet!

 

Coachit

Janne

Moi! Olen Janne, siltojen rakentaja, polkujen etsijä ja sisäisten voimavarojen löytäjä.

Keskusteluumme sisällön tuot sinä, minä taas kysyn kysymyksiä, jotka tuovat erilaisia näkökulmia tilanteeseesi. Minä en tiedä sitä, miten ratkaiset tilanteesi, sillä vastauksen tiedät sinä. Vastauksen löytämisessä olen mielelläni mukana!

Aihealueet, joista mielelläni keskustelen kanssasi:
– Nuoret
– Vanhemmuus, teinit
– Uusperheet
– Parisuhde
– Jaksaminen
– Elämän muutoskohdat

Palvelukielet: suomi, ruotsi, englanti
Koulutus: NLP-Coach, lastensuojelun edunvalvoja, työyhteisösovittelija, seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja

Jarkko

Luja, mutta lempeä, ovat ne sanat joilla minua on monesti kuvattu vuosien saatossa. Ihmiset ovat kertoneet minulla olevan taito löytää heistä niitä taitoja, vahvuuksia ja voimavaroja, joita he eivät ole itsessään tunnistaneet tai sitten uskoneet niiden olevan totta.

Olen itse panostanut vuosikausia omaan kasvuun ja kehitykseen. Tätä oppia tahdon myös mielelläni olla jakamassa sinun kanssasi. Uskon yhdessä oivaltamiseen, joten tehdä sun tarina yhdessä. Mä autan mielelläni.

Minusta saat motivoivan, innostavan, kunnioittavan ja positiivisella tavalla vaativan keskustelukumppanin itsellesi.

Aihealueet:
– Nuoret itse asiakkaana
– Vanhemmuus, teinit
– Jaksaminen
– Elämän muutoskohdat
– Työelämän haasteet
– Persoona ja identiteetti
– Elämäntapamuutokset
– Motivaatio

Palvelukielet: suomi, englanti
Koulutus: Ratkaisukeskeinen terapeutti, sosionomi, käyttäytymisanalyytikko

Ulla

Aikuinen, luotettava, aidon kohtaamisen huumorintajuinen ammattilainen. Monipuolinen elämänkokemus antaa pohjaa kohdata ihmisiä eri tilanteissa.

Aihealueet:
– Nuoret itse asiakkaana
– Jaksaminen
– Elämän muutoskohdat
– Työelämän haasteet

Palvelukielet: suomi
Koulutus: Sosionomi AMK, Diplomilogoterapiaohjaaja, Ratkaisukeskeinen Coach

Maija

Olen lyhytterapeutti ja ratkaisukeskeinen coach. Ratkaisukeskeisyys näkyy työotteessani, että tarkastelen suurella mielenkiinnolla kanssasi tulevaisuutta mahdollisuuksien ja toiveiden kautta.

Minulle on aina tärkeää ymmärtää myös tämänhetkistä elämäntilannettasi, ja sen vuoksi pysähdymmekin hetkeksi kurkkaamaan peruutuspeiliä. Millaista tietä pitkin olet tähän asti tullut ja mitä siitä matkasta on jäänyt elämänkokemukseksi?

Aihealueet:
– Yksilöt
– Perheet
– Elämän haastekohdat
– Perheen vuorovaikutus ja dynamiikka
– Tulevaisuuden näkymät ja elämänilo
– Käytöksen haasteet

Palvelukielet: suomi ja englanti

Koulutukseni: Yhteiskuntatieteiden maisteri, lyhytterapeutti, Ratkaisukeskeinen coach, sosionomi

Scroll to Top