Valmennettavalle

Meillä juuri sinä olet erityinen!

Me uskomme kykyihisi ja siihen, että ihmisellä itsellään on viime kädessä paras tieto omasta tilanteestaan. Meidän tehtävämme on etsiä kanssasi ne voimavarat, osaamiset, taidot ja vahvuudet, joiden varaan voimme alkaa rakentaa muutosta jonkin haastavan tilanteen korjaamiseksi. Tietoisuus omasta toiminnasta antaa mahdollisuuden rakentaa uutta ja löytää työkaluja enemmän omannäköiseen elämään. Pienilläkin muutoksilla voi elämästä tulla helpompaa ja merkityksellisempää.

Emme usko pilvilinnoihin emmekä epämääräisiin hokkuspokkus-temppuihin. Ei hifistellä eikä viisastella, vaan ollaan aidosti lähellä arjen konkretiassa teille merkityksellisten asioiden äärellä. Tietoisuuden kehittämisen ja valmentavan otteen avulla kuljemme rinnallasi, kohti sinulle tärkeitä päämääriä.

Arvomme, ideologiamme ja toimintatapamme toki perustuvat tutkittuun tietoon hyvinvointia tukevista tekijöistä sekä vuosikymmenien kokemukseen ihmisten elämän äärellä. Haluamme kuitenkin saada teidät kukoistamaan ja onnistumaan, niin siksi annamme valmentamalla osaamisemme ja tietomme teidän käyttöön. Koska kaikki ei aina sovi kaikille, niin meille olennaista on löytää se kaikki mitä sinä jo osaat. Näin löydämme kohdennetummin työkalupakista jo olemassa olevia työkaluja käyttöön ja voimme tarjota meidän pakistamme uusia sinulle kokeiluun.

Pää on helposti niin kovin pieni paikka, kun yksin pohtii ja pyörittää. Anna siis meidän olla apunasi suurentamassa päätä ja leventämässä ajattelua, näin sinne tulee tilaa uusille ajatuksille ja ratkaisuille.

Scroll to Top